baden-17.jpg
Reizen Het beste van Japan Musea, sumo en theater

Japan: Museum, sumo en theater

Beleef een Sumo-tournooi!
Over de oorsprong van het sumoworstelen tasten de historici in het duister. Het is bekend dat de vechtsport in de achtste eeuw werd opgenomen in het ceremonieel van het keizerlijk hof. Nog steeds is de Keizer Bokaal de inzet van de zes jaarlijkse toernooien. Sumo zorgt voor een show, gelijk aan een theater spektakel.

Sumo-tournooien worden zes keer per jaar georganiseerd. Elk tournooi duurt twee weken.
Tokyo (januari, mei en september), Osaka (maart), Aichi (juli), Fukuoka (november). Plan uw reis ruim op tijd zodat TAO nog tickets kan regelen.


Samen naar Sumo betekent nog jarenlang praten over het bezoek aan Japan!
Trakteer eens op een uniek dagje Japan: te gast bij de beroemde sumoworstelaars. Dit kan bijvoorbeeld in combinatie met een bezoek aan het Sumo-museum. Automatisch ontstaat er groot respect voor de sumoworstelaars.

Theater, Glossary Link samoerai parade, Glossary Link geisha dans
In april en oktober worden de nieuwe dansen van de jonge Glossary Link Maiko's en Geisha's in het theater in Kyoto getoond. Zo zijn er wel 2000 festivals, theaters en sporttoernooien. Ook een zitplaats bij een festival van een ' Glossary Link Samurai Parade' is een bijzondere belevenis. Maar ook een bezoek aan het kabuki of noh theater. Let wel op: vaak is het is essentieel om 4-12 maanden vooraf de tickets/hotels te bestellen. Zeker voor Drum festivals.

TAO levert tickets voor: festivals, Japanse drums, Glossary Link Bunraku (poppen theater), Kabuki, Noh-theater, Sumo, Grand Prix. (uitsluitend inclusief in de TAO maatwerkreis).

Sumo Sumo scheidsrechter Sumo
Samoerai parade Kabuki theater Theater

 

Het weer & de Japanse Yen

newkoers
newweer

De tijd in Japan

Brochure aanvragen

Reisbrochure aanvragen

Aanmelden Reis-Info-Dag

reisinfo

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van nieuws van TAO Japan Specialist:© 2017 TAO Japan Specialist