mensen-culinair.jpg
Reizen TAO Japan Reizen Stapsgewijs met TAO naar Japan

Japan: Op reis met TAO Japan Specialist

TAO werkt anders dan een regulier reisbureau. Dat zult u meteen bij binnenkomst merken. Ons kantoor is geen inloop-winkel met massa's reisfolders. Wel hebben wij aandacht voor u en een prettige sfeer. Hoe boekt u een reis bij TAO?

TAO JAPAN SPECIALIST & DEZE WEBSITE ZIJN IN ONTWIKKELING. Excuses deze pagina wordt aangepast.

A: Leer onze Japan specialisten kennen. (éérst deelname Japan-Info-Dag, daarná indidueel gesprek)
Wij hechten er grote waarde aan dat onze reizigers goed voorbereid naar Japan vertrekken. Juist daarom starten wij eerst met de Reis-Info-Middag. Zo leert u ons kennen en leert over het reizen in Japan. Deze middag is een ware Japan belevenis. Naast info krijgt u een thee- , en Glossary Link sake-proeverij, Japanse likeur en Japanse tapa's. Zonder deelname aan de Japan Reis-Info-Middag maken wij géén afspraak voor een individueel gesprek en kunt u geen maatwerkreis boeken. Tip: Bezoek minimaal 8-10 maanden voor vertrek de TAO Japan Reis-Info-Middag. Anders komen uw hotelboekingen in de knel (vooral bij op het platteland).

B: Het persoonlijk gesprek: De basis voor uw eigen unieke reisroute.
Op de Reis-Info-Middag kent u ons en onze manier van werken. Heel anders dan andere reisorganisaties. Met TAO Maatwerkreizigers gaan wij vervolgens om tafel zitten en in het individuele gesprek ontwerpen wij een unieke reis, volledig vanuit uw interesses. Met behulp van uw antwoorden in de vragenlijst bereiden wij een paar reisroutes voor. Tijdens het gesprek pakken we de kaart van Japan erbij en bespreken deze routes, plaatsen en activiteiten die u graag wilt bezoeken. Uiteindelijk komen we tijdens dit gesprek tot de route die perfect bij u past. Aansluitend maakt TAO een offerte, uitgaand van het budget dat u vooraf hebt aangegeven.

C: Het boeken van tickets voor vluchten, treinen, bussen en voorstellingen.
Tijdens deze stap gaat TAO aan de slag voor u. Alle boekingen voor uw reis worden gemaakt. Dat is niet alleen voor de reis zelf (reserveringen voor hotels of ryokans, trein- en bustickets) maar ook tickets voor voorstellingen, musea, wedstrijden, bedrijfsbezoeken of shows. Daarnaast wordt in deze fase het TAO Travel Plan samengesteld. Dit is een zeer complete ordner waarin u alle routes, plattegronden, timetables en informatie vindt die u nodig heeft om goed uw weg te vinden.

D: Het eindgesprek.
In de laatste fase nodigt TAO u uit voor een eindgesprek. U ontvangt alle reisbescheiden zoals vliegtickets, railpassen, lokale trein-bus-boot-tickets, maar ook tickets voor theater, sumo, musea, Disneyland en festival en hotelvouchers. Gelijktijdig ontvangt u uw persoonlijke TAO Travel Plan met alle plattegronden, wandelroutes, fietsroutes, treintijden, hotel-routekaartjes etc. Dit is ook de mogelijkheid tot het stellen van de laatste vragen. Het eindgesprek vindt zo'n 10 dagen voor vertrek plaats, want dát is het moment dat u, zo vlak voor vertrek, alle tips goed kunt onthouden en u zich daardoor zekerder voelt om Japan te bereizen. Onbezorgd gaat u op reis met de zekerheid dat u Japan goed aankunt.

Attentie: TAO boekt geen losse vliegtickets, hotels en rail passen etc.

Aanmelden voor de TAO Japan Reis-Info-Middag

staps2

 

Het weer & de Japanse Yen

newkoers
newweer

De tijd in Japan

Brochure aanvragen

Reisbrochure aanvragen

Aanmelden Reis-Info-Dag

reisinfo

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van nieuws van TAO Japan Specialist:© 2017 TAO Japan Specialist