mensen-culinair.jpg
Trainingen

Japan: Traingen, Masterclasses en Workshops

Gaat u zaken doen met Japan?
Ontvangt u Japanse gasten in Nederland?
Werkt u samen met Japanners in Nederland?

Ongrijpbaar Japan, lost in translation....
Over weinig landen bestaan zoveel misverstanden als over Japan. De Japanse markt zou gesloten of op zijn best moeilijk toegankelijk zijn voor buitenlandse bedrijven. Is er in essentie echt veel veranderd de afgelopen 20 jaar? Dat is zeer de vraag. Japan is voor mensen die voor het eerst naar het land gaan op zijn minst even wennen en voor veel zakenlieden nog altijd ongrijpbaar. Het denken van de Japanner ervaart men soms als ondoorgrondelijk. Het zaken doen met Japan wordt als moeilijk ervaren. Er zijn vele verwarrende aspecten waardoor u het gevoel krijgt van "lost in translation".

Zaken doen met Japan luistert heel nauw.
Daarom is het belangrijk meer te weten over de Japanse zakelijke etiquette. Begrijpen wat belangrijk is voor de Japanse zakenpartners. U wilt geen flaters slaan. U wilt niet achteraf moeten zeggen "had ik dat maar eerder geweten" en daardoor een interessante business deal missen. De Japanse cultuur werkt vanuit geheel eigen waarden. En dit is van grote invoed op het zaken doen met Japan.

Een goede voorbereiding op Japan in combinatie met een open mind.
Wilt u succes hebben met Japan? Vraag mensen die al in Japan geweest is. Hoogstwaarschijnlijk zal het overgrote deel op een goede voorbereiding én een open mind als heel essentieel wijzen.

Mogelijkheden bij TAO Japan Specialist om u voor te bereiden op zakendoen met Japan
U leert hoe u Japanse gasten op bezoek bij uw bedrijf het best ontvangt. Welke waarden hun gedrag beïnvloeden. U leert wat u zeker niet mag doen of zeggen. De TAO Japan Specialisten spreken vanuit de praktijk in en met Japan. Er worden concrete voorbeelden en praktische tips gegeven. U heeft de volgende keuzes om u voor te bereiden:
* Workshop zakendoen met Japan (korte algemene introductie)
* Masterclass zakendoen met Japan (specifieke introductie)
* Training zakendoen met Japan (vervolg op de masterclass)

Voor meer informatie klik hier: www.japan-trainingen.nl

trainingen-mix2

 

Het weer & de Japanse Yen

newkoers
newweer

De tijd in Japan

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van nieuws van TAO Japan Specialist:Masterclass Japan


masterclass1

Japan Workshops


japanworkshop1

© 2017 TAO Japan Specialist