TAO Easy-to-go Japan reizen: Start verkoop voorjaar 2018

Vanuit 30 jaar maatwerk reiservaring in Japan hebben wij nu ook voor reizigers met een beperkter budget, onder de naam Japan Easy-to-go reizen, een aantal bijzondere rondreizen samengesteld. Alles vanuit onze passie, enthousiasme, kwaliteit en onze grondige Japan kennis. Middels een specifieke Easy-to-go reis kunt u zo onze filosofie achter het reizen ervaren en de liefde voor Japan beleven.

De voordelen van een Easy-to-go

De mooiste reizen door Japan

U heeft keuze uit een Easy-to-go reis met verschillende reisduur. Er zijn vaste dagen dat u kunt vertrekken. De reisroute ligt vast. U bepaalt zelf hoe actief u in een plaats wilt zijn en wat u allemaal in één dag wilt gaan doen. TAO organiseert dát wat essentieel nodig is zoals alle hotels, alle vervoer van plaats tot plaats en sommige extra’s. De vluchten naar en van Japan regelt u zelf.

Het tempo van de Easy-to-go reizen ligt beduidend hoger dan bij een maatwerkreis. Dit maakt dat een Easy-to-go reis echt een reis is voor zich jong voelende, actieve reizigers, die zelf alle praktische reisinformatie via internet of reisboeken bijeenzoeken. Boeking van een Easy-to-go reis gaat via onze website www.japan.nl. Met de Easy-to-go reizen kan een reiziger gebruik maken van onze unieke Japan expertise gecombineerd met de kwaliteit en betrouwbaarheid die u van TAO Japan Specialist mag verwachten.

TAO Japan Specialist is aangesloten bij:

  • het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO)
  • de Vereniging voor Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Garantiefonds GGTOLogoPNG9

Niet Helemaal Wat U Zoekt? Ga Naar Japan Reizen Op Maat

Boek een maatwerk reis naar Japan

Bij TAO Japan Specialist zijn er volop mogelijkheden om individuele maatwerkreizen te boeken. Met maatwerk bedoelt TAO een reis die volledig is toegespitst op uw interesses en wensen.

Waarom reizen op maat?

  • Sluit volledig aan op uw wensen
  • Unieke beleving
  • Ontmoet locals