mensen---geisha-1.jpg
Reizen Overnachten in Japan Hotels naar keuze

Japan: Kies voor westerse of traditioneel Japanse hotels

TAO biedt een scala aan mogelijkheden in Japan om te overnachten. Anders dan anders.
In Japan vindt u een grote keuze uit hotels. Van heel eenvoudig (jeugdherberg) tot superde luxe. Of van een futuristisch westers hotel tot zeer traditioneel in een tempel of genieten op de boerderij. Doordat de meeste reizigers in Japan de Japanners zelf zijn, zijn de hotels ook meer aan de Japanse wensen aangepast. In het algemeen kunt u ervan uitgaan dat de kamers veel kleiner zijn dan in welk ander land ook. Dit heeft alles met de grondprijs te maken. Maar ook met het feit dat Japanners meestal maar 1 nacht ergens overnachten en alleen met een kleine reistas reizen. Hotels in Japan zijn in drie groepen te verdelen:

Westerse hotels: In diverse klassen van 1 ster tot 5 sterren. De kamers zien er hetzelfde uit als in het westen, alleen zijn de kamers kleiner. Bij elke kamer heeft in het algemeen een eigen badkamer (met douche/bad en toilet). De bedden zijn niet groot aangezien in alles gericht is op Japanse gasten (Japanners zijn kleine mensen).
Meer weten: Westerse stijl hotels in Japan

De Japanse stijl hotels/herbergen: Minshuku's, Ryokans of boerderij (meestal kamer met half pension).
De overeenkomst tussen deze herbergen is dat u op een Glossary Link futon slaapt. De kamers hebben vaak geen eigen badkamer. Dit hoort ook echt bij de Japanse badcultuur. De baden van luxere ryokans zijn bijzonder mooi.
Meer weten: Traditioneel Japans Overnachten

Overnachten in een tempel, een bijzondere Japan ervaring (meestal kamer met half pension).
E
en wereld gaat voor u open wanneer u in Japan een paar dagen in een tempel overnacht. De meeste reizigers vinden dit een hoogtepunt van hun reis. De tempel wordt gerund door oudere en jongere monniken. Na rondgereisd te hebben door Japan én bezoek aan de indrukwekkende tempels krijgt u een indruk van het Japan anno de 21e eeuw. Maar u krijgt pas echt een ware indruk van het huidige Japan wanneer u zich, naast de gewone toeristische attracties zelf het leven in een tempel gaat ervaren.
Meer weten: Overnachten in een tempel

TAO boekt geen losse hotels en vluchten (uitsluitend inclusief in de TAO maatwerkreis)

Traditioneel Japans Overnachten Westerse stijl hotels in Japan Tempel overnachting

 

Het weer & de Japanse Yen

newkoers
newweer

De tijd in Japan

Brochure aanvragen

Reisbrochure aanvragen

Aanmelden Reis-Info-Dag

reisinfo

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van nieuws van TAO Japan Specialist:© 2017 TAO Japan Specialist