baden-17.jpg
Reizen

Japan: Reizen door Japan

Japan, land van de rijzende zon
Japan is niet zomaar een bestemming, maar een bestemming die u gezien moet hebben. Want Japan staat garant voor een unieke ervaring. Zo wandelt u het ene moment in een moderne winkelstraat terwijl u een volgend moment geheel onverwacht pauze neemt in een theehuis met zentuin of oog in oog staat met een sumo-worstelaar op weg naar zijn dojo. Japan is ook het land van de geisha's, tempels, traditionele en moderne architectuur waarbij alles borg staat voor perfectie. Dit laatste vooral ook op hoog niveau serviceverlening.

Naast een unieke bestemming is Japan het veiligste land van de wereld; er is bijna geen criminaliteit.
Het is ook een makkelijk land om doorheen te reizen. Denk maar eens aan het feit dat u geen visum nodig heeft, geen vaccinaties. U kunt water uit de kraan drinken en Japan staat bekend om zijn zeer goede hygiëne. Allemaal redenen waarom Japan de ideale reisbestemming is.

TAO Japan Specialist biedt u de mogelijkheid kennis te maken met 'authentieke Japan'
Dus het platteland, het ándere Japan waar u de eeuwenoude tradities in het dagelijks leven terugziet. Eenvoud met oog voor detail zult u juist daar ervaren. Een land dat nog in het prille begin staat om zijn deuren voor het westers toerisme te openen.

Japan, het veiligste land van de wereld!
Een land waar u zorgeloos kunt reizen en fooien taboe zijn. Daarnaast is diefstal zo goed als nihil. Verder ondergaat u dagelijks de Japanse serviceverlening, waarmee Japan helemaal tot de wereldtop behoort. Weliswaar zijn er grote cultuurverschillen met het westen maar dat maakt een reis naar Japan nou juist zo uniek en tot één groot avontuur. Bij de voorbereiding van uw reis is het ook belangrijk u verder te verdiepen in Japanse gewoonten en gebruiken.

Japan, land van contrasten,
balancerend tussen ultra moderne en eeuwen oude tradities.

Japan, land van contrasten

 

Het weer & de Japanse Yen

newkoers
newweer

De tijd in Japan

Brochure aanvragen

Reisbrochure aanvragen

Aanmelden Reis-Info-Dag

reisinfo

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van nieuws van TAO Japan Specialist:© 2017 TAO Japan Specialist