TAO Japan Specialist voor bedrijven

Naast reizen naar Japan, organiseert TAO Japan Specialist ook workshops, trainingen, masterclasses en bedrijfsuitjes voor de zakelijke markt.

In Company Masterclass “Succesvolle communicatie met Japan”

Deze In Company masterclass is afgestemd op uw persoonlijke vragen met betrekking tot Japan en de Japanners. Over het algemeen is er behoefte aan kennis en informatie over hoe communicatie met Japanners werkt.

De masterclass geeft een introductie in de Japanse cultuur en etiquette. Deze bepalen voor een groot deel de communicatie met Japanners. Kennis hiervan neemt onnodige ruis in contact weg. Deze masterclass bereidt u het best voor op goed samenwerken met Japanners, het ontvangen van een Japanse delegatie of een zakenreis naar Japan. Kennis van do’s en don’ts en Japanse etiquette maakt dat u grove misverstanden tussen Japanners en u kunt voorkomen.

In Company Masterclass "Succesvolle communicatie met Japan"

Japan Masterclass 20 sept.

De masterclass met open inschrijving geeft een introductie in de Japanse cultuur en etiquette. Deze bepalen voor een groot deel de communicatie met Japanners. Kennis hiervan zal onnodige ruis in het contact wegnemen. Verder is de masterclass er op gericht om u startklaar te maken voor een zakenreis naar Japan of u voor te bereiden op het ontvangen van een Japanse delegatie. Kennis van do’s en don’ts van Japanse etiquette maakt dat u grove misverstanden tussen Japanners en uzelf leert voorkomen.

Masterclass Japan met open inschrijving

Bedrijfsuitje “Amsterdam Anders”

Een verrassend bedrijfsuitje, speurtocht naar Japan & VOC in hartje Amsterdam.

Een verrassend en uniek bedrijfsuitje gericht op de rijke VOC historie van Amsterdam. We wandelen langs de kades waar 400 jaar geleden de schepen naar het Verre Oosten vertrokken. Een dagje Oosters genieten in Amsterdam met een ruim scala aan activiteiten.

Een uniek bedrijfsuitje "Amsterdam Anders"

Trendtour Japan: Van hier tot Tokyo

Een bijzondere Japan reis voor iedereen die graag meegaat met een ontdekkingsreis vol met inspiratie en nieuwe ideeën. We starten in Osaka waar we inspirerende locaties bezoeken. Als tussenstop doen we authentiek Kyoto aan en eindigen in futuristisch Tokyo, waar we een internationale beurs, robots in de praktijk, trendy shops, hotels en futuristische bezienswaardigheden bezoeken. Deze trendtour wordt door TAO Japan Specialist georganiseerd voor MKB-ondernemers, vernieuwingsgezinde managers en mensen uit bijvoorbeeld de zorg- of creatieve sector.

Trendtour Japan