japan_42.jpg
Reizen Vervoer in Japan Wandelen en fietsen

Japan: De mooiste wandel- en fietsroutes.

Japan biedt volop mogelijkheden tot wandelen en fietsen!
Japan met haar prachtige nationale parken. TAO reizigers krijgen van TAO een groot aantal wandel- en fietsroutes mee op reis. De routes gaan vaak vanuit uw herberg waarbij u na het ontbijt vertrekt en aan het eind van de dag terugkeert. Vervolgens kunt u de volgende dag een ander deel van het gebied bezoeken. Dit kan zowel een wandeling van tempel tot tempel in Kyoto zijn als een 20 km. lange bergwandeling langs zwavelbronnen, meren en indrukwekkende bergtoppen.

Wandelen van tempel tot tempel en per fiets Kyoto verkennen.
U krijgt een prachtige routes mee om in Kyoto van de Kiyomizu tempel via een smal pad langs tuinen, keramiek winkeltjes, theehuizen en tuinen naar het Kyoto Handcraft Centre te lopen. En evenzo is er een mooie wandeling langs het filosofenpad van de Gingakuji tempel naar de Heian Shrine. Maar Kyoto is vooral ook een plaats waar u met de fiets op stap kunt gaan.

Het TAO Travel Plan staat u bij op elke plaats van deze reis. Wandel routes en Fietsroutes zijn inbegrepen.
Het TAO Travel Plan is een speciaal voor u samengestelde ordner met alle informatie, plattegronden, kaartjes, trein-timetables, wandelroutes, fietsroutes etc. Naast onze Japanse relaties die u op reis ter zijde staan is het TAO Travel Plan uw grote steun en toeverlaat. Zonder een woord Japans te kennen, gaat u op deze manier goed voorbereid op pad. Dat is de stijl van TAO Japan reizen. Zo reist u vol vertrouwen en raakt u nooit de weg kwijt.

Wandelen in JapanWandelen in JapanWandelen in Japan

Fietsen in Japan

 

Het weer & de Japanse Yen

newkoers
newweer

De tijd in Japan

Brochure aanvragen

Reisbrochure aanvragen

Aanmelden Reis-Info-Dag

reisinfo

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van nieuws van TAO Japan Specialist:© 2017 TAO Japan Specialist